top of page

Relatiecoaching

handen.jpg

Samen op zoek naar nieuwe verbinding

'Dit zou iedereen moeten doen'

Dat hoor ik geregeld na een relatiecoachingstraject. En eigenlijk is het niet eens zo'n slecht idee, een opfrisbeurt voor je relatie. Maar vaak kiezen stellen pas voor relatiecoaching als er iets ernstigs aan de hand is. Als er zo vaak wordt geruzied, dat de liefde ver te zoeken is, of als je het gevoel hebt dat je van elkaar vervreemd bent geraakt. Of als er een ander in het spel is, om een paar voorbeelden te noemen.

Relatiecoaching is er voor iedereen die helderheid wil binnen de relatie. Dan kan het helpen om met iemand te praten die met een neutrale blik naar de situatie kan kijken, en zo nieuwe inzichten kan geven.

Wat als de liefde op is?

Jullie hebben het goed, een mooi huis, leuk werk, prachtige kinderen. Maar ergens heb je het gevoel dat jullie elkaar onderweg kwijt zijn geraakt. Is dit het nu?

Lees verder

Zijn jullie uitgepraat?

'Hoe was je dag?' 'Goed, hoor.' Je krijgt steeds vaker het gevoel dat jullie gesprekken niet dieper gaan dan dit. Wanneer was de laatste keer dat jullie echt hebben gepraat?

Lees verder

Verliefd op een ander...

Wat nu?

Het hoge woord is eruit, er is een ander in het spel. Hoe heeft het zover kunnen komen? En vooral, hoe moet het nu verder met jullie?

Lees verder
123552646_3689765771055494_8051219584724

Add Your Title

This is a great place to add a tagline.

Tell customers more about you. Add a few words and a stunning pic to grab their attention and get them to click.

This space is ideal for writing a detailed description of your business and the types of services that you provide. Talk about your team and your areas of expertise. 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page