Willeke

Ruim een half jaar ben ik door Desiree begeleid. Ik merkte namelijk dat het steeds op hetzelfde punt “misging” als ik aan het daten was met mannen. Ik had zelf nog wat te helen merkte ik. 

Desiree heeft me hier heel erg prettig bij geholpen. Door middel van oefeningen en rollenspellen zijn we naar mijn innerlijke (gekwetste) kind gaan kijken. 

Uiteindelijk heb ik het kind omarmd en handel ik veel meer vanuit mijn volwassen ik.

Ik kan de coaching van Desiree van harte aanbevelen. Het heeft mij veel rustiger en bewuster gemaakt van mijn eigen handelen. 

Karlijn

Ik heb Desiree ervaren als een hele goede coach die zowel aansluit bij mijn vraag als coachee als ook ‘doorprikt’ / confronteert zodat ik tot diepere inzichten kom. Het concreet werken met de innerlijke delen van het kleine kind maakte dat ik de vertaalslag naar het heden goed kon maken; het is daadwerkelijk doen en ervaren, niet alleen erover praten. Daardoor heb ik het ook lijfelijk gevoeld, waardoor ik concreet anders kan handelen en dat ook doe. Ik heb nu dagelijks mijn innerlijk kind in het vizier en ben ermee in contact. Het verrijkt mijn leven. Dank je, Desiree!

Hanneke

Desiree heb ik leren kennen als een betrokken en warm persoon! 

Tijdens onze gesprekken kon zij mij spiegelen waardoor ik inzichten kreeg die veel duidelijk maakten. B.v. waarom oude patronen zich telkens herhaalden en hoe ik daar verandering in kon brengen.  

Dat dit zelfs terug te leiden was naar mijn jeugd vond ik niet altijd makkelijk te her- en erkennen maar door haar rustige begeleiding durfde ik dat wel aan. Normaal probeer ik altijd met humor en grapjes om de hete brei te draaien, maar Desiree prikte daar doorheen. 

Tijdens de gesprekken weet ze altijd een veilige sfeer te creëren, en hielp ze mij zaken te plaatsen op een enorm warme en duidelijke manier! Ik ben heel blij met haar deskundige begeleiding. Het heeft mijn zelf waardering vergroot en ik durf ook eerder voor mijzelf te kiezen ipv altijd mezelf weg te cijferen. 

© 2020 door Desirée Tonino

Gezonde Liefde - codependentie-therapie

Verkouterenstraat 12

4661 DS Halsteren

Tel. 06 42375929