top of page

Willeke

Ruim een half jaar ben ik door Desiree begeleid. Ik merkte namelijk dat het steeds op hetzelfde punt “misging” als ik aan het daten was met mannen. Ik had zelf nog wat te helen merkte ik. 

Desiree heeft me hier heel erg prettig bij geholpen. Door middel van oefeningen en rollenspellen zijn we naar mijn innerlijke (gekwetste) kind gaan kijken. 

Uiteindelijk heb ik het kind omarmd en handel ik veel meer vanuit mijn volwassen ik.

Ik kan de coaching van Desiree van harte aanbevelen. Het heeft mij veel rustiger en bewuster gemaakt van mijn eigen handelen. 

Myriam

Desirée heeft mij begeleid om mijn codependentie aan te pakken.

Ik heb van haar geleerd om te duiken in mijn problemen en bij de wortels aan te pakken. Deze wortels lagen veelal in mijn jeugd. Heel bijzonder dat veel problemen hiertoe te herleiden waren. 

Door de sessies met Desirée ben ik anders naar de hobbels in mijn leven aan het kijken en heb ik tools gekregen om ze te plaatsen en ze te duiden. Dit geeft mij het gevoel dat ik de controle heb en dat ik milder naar mezelf aan het kijken ben.

Ik heb het idee dat ik ‘het leven’ nou beter doorheb! 

Karlijn

Ik heb Desiree ervaren als een hele goede coach die zowel aansluit bij mijn vraag als coachee als ook ‘doorprikt’ / confronteert zodat ik tot diepere inzichten kom. Het concreet werken met de innerlijke delen van het kleine kind maakte dat ik de vertaalslag naar het heden goed kon maken; het is daadwerkelijk doen en ervaren, niet alleen erover praten. Daardoor heb ik het ook lijfelijk gevoeld, waardoor ik concreet anders kan handelen en dat ook doe. Ik heb nu dagelijks mijn innerlijk kind in het vizier en ben ermee in contact. Het verrijkt mijn leven. Dank je, Desiree!

Quirina

Ik ben heel blij met de hulp die je gegeven hebt. De online gesprekken via zoom waren heel goed te doen. Ik merkte nauwelijks dat de coaching via een scherm ging. Je stelde goede vragen. Ik voelde me erg bij jou op mijn gemak. Veilig genoeg om aan mijn kindstuk te werken. Het gesprek dat we met mijn moeder hadden heeft me veel opgeleverd. Fijn dat dit zo kon.

De visualisatieoefeningen werkten ook op afstand. 

Ik heb veel aan de vijf gesprekken met jou gehad.

Heel erg bedankt hiervoor.

Hanneke

Desiree heb ik leren kennen als een betrokken en warm persoon! 

Tijdens onze gesprekken kon zij mij spiegelen waardoor ik inzichten kreeg die veel duidelijk maakten. B.v. waarom oude patronen zich telkens herhaalden en hoe ik daar verandering in kon brengen.  

Dat dit zelfs terug te leiden was naar mijn jeugd vond ik niet altijd makkelijk te her- en erkennen maar door haar rustige begeleiding durfde ik dat wel aan. Normaal probeer ik altijd met humor en grapjes om de hete brei te draaien, maar Desiree prikte daar doorheen. 

Tijdens de gesprekken weet ze altijd een veilige sfeer te creëren, en hielp ze mij zaken te plaatsen op een enorm warme en duidelijke manier! Ik ben heel blij met haar deskundige begeleiding. Het heeft mijn zelf waardering vergroot en ik durf ook eerder voor mijzelf te kiezen ipv altijd mezelf weg te cijferen. 

Hanneke H

Desiree is een warme, betrokken en geduldige coach die met haar analyserend vermogen snel weet door te dringen tot de kern.

In een heftige periode heb ik de hulp van Desiree gevraagd aangezien ik hinder had van mijn pleaser gedrag en dit een terugkerend thema in mijn leven was.

Tijdens onze gesprekken heeft Desiree mij inzichten gegeven als hoe en waar dit gedrag in mijn leven is ontstaan. De handvatten die zij mij heeft aangereikt hebben ertoe geleid dat ik enorm stappen heb kunnen zetten om verandering aan te brengen en bij mijn gevoel te komen. 

Ik durf nu voor mezelf op te komen en ben in mijn kracht komen te staan. Door de coaching van Desiree ben ik in balans gekomen en rustig geworden. Dit was mij zonder de coaching van Desiree niet gelukt.

bottom of page