top of page

Over Desirée

Codependentie- en relatiecoach

Mountain Path

In mijn lange relatie cijferde ik mezelf stelselmatig weg, omdat ik niet anders wist. Ik kon of durfde mijn grenzen niet aan te geven, liet de ander veel bepalen. Een onverwerkt jeugdtrauma bleek hier de wortel van te zijn. Wat ben ik nu blij dat ik daar ooit hulp voor heb gezocht. 
Mijn relatie sneuvelde, maar mijn zoektocht begon toen pas. Langzaam leerde ik mezelf beter kennen, en vooral naar mijn eigen patronen te kijken. Mijn innerlijke kind was ooit gekwetst, en had technieken aangeleerd om zich te beschermen. Met hulp leerde ik die herkennen en beheersen.
Vanwege mijn onveilige hechting was het nog knap moeilijk een fijne relatie te vinden. Ook hiervoor besloot ik hulp te zoeken, en vond die bij Laatste Liefde. Nu begeleid ik daar vrouwen die op zoek zijn naar een gelijkwaardige relatie. En ja, ook ik heb nu een heel fijne, gelijkwaardige partner in mijn leven. 
Vanuit al die ervaringen ben ik gestart met het helpen van mannen en vrouwen die worstelen met dezelfde thema's als ik ooit. Ik volgde de opleiding tot codependentie-therapeut bij Sarah Hofman, de opleiding tot coach/counsselor bij BGL, de opleiding tot datingcoach bij NHA en de opleiding tot relatiecoach bij Civas. Mijn verhaal als moeder van een depressief/suïcidaal kind kun je hier lezen.  

06 D FE6I2866KBLSC4  (k).jpg
bottom of page